Veelgestelde vragen

Wat is de maximale lengte van een paneel?

Dit verschilt per paneel. Zie hiervoor de product detail pagina.

Wat is de dikte van een paneel?

Dit verschilt per paneel. Zie hiervoor de product detail pagina.

Wat is de kantafwerking van een paneel?

De panelen van Bushbaum zijn afgewerkt met bijpassend ABS-kantenband van 0,4, 0,8 of 2mm voor een hoogwaardige bescherming. Dit kantenband wordt aangebracht door middel van moderne technieken en een PU-verlijming wat zorgt voor een vochtbestendige verlijming en een optische nul-voeg.

Wat is het gewicht van het materiaal?

Dit verschilt per paneel. Zie hiervoor de product detail pagina.

Wat is het NCS nummer?

Dit verschilt per paneel. Zie hiervoor de product detail pagina.

Wat is de levertijd van Bushbaum?

Bushbaum panelen worden door de verkooppunten van Bushbaum idealiter uit voorraad geleverd, neem voor de actuele levertijd contact op met een Bushbaum verkooppunt. Vind hier jouw dichtstbijzijnde dealer.

Is er ook los HPL en kantenband beschikbaar in de Bushbaum decoren?

De Bushbaum verkooppunten leveren bijpassend HPL en kantenband. Kijk hier voor een actueel overzicht van de Bushbaum verkooppunten.

Wat kan ik doen wanneer mijn panelen beschadigd zijn?

Mocht je een beschadigd Bushbaum paneel geleverd krijgen dan vinden wij dat natuurlijk erg vervelend. Om tot een passende oplossing te komen vragen we je om contact op te nemen met het verkooppunt waar je de panelen hebt gekocht.

Waar kan ik Bushbaum fijntimmerpaneln kopen?

Bushbaum heeft diverse verkooppunten en kan daardoor in héél Nederland geleverd worden (m.u.v. de Waddeneilanden). Kijk hier voor een actueel overzicht van de Bushbaum verkooppunten.

Zijn er ook andere afmetingen leverbaar?

De verkooppunten van Bushbaum panelen kunnen je voorzien van bruto plaatmaterialen in de Bushbaum decoren en verkopen tevens bijpassend HPL en kantenband. Mocht je afgewerkte panelen op maat willen bestellen, dan kan dit bij Oldevuuren in Lopik.

Natuurlijk streven we als Bushbaum na om panelen op zo goed mogelijke afmetingen te verkopen. Mocht je een suggestie hebben voor een andere afmeting in de Bushbaum collectie, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Zijn er ook andere decoren leverbaar?

Natuurlijk streven we als Bushbaum na om panelen op zo goed mogelijk af te stemmen op de huidige interieurtrends. Mocht je een suggestie hebben voor een ander decor in de Bushbaum collectie? Schroom dan niet contact met ons op te nemen, jouw feedback wordt gewaardeerd.

Voor welke toepassing worden Bushbaum fijntimmerpanelen gebruikt?

De collectie Bushbaum fijntimmerpanelen is breed inzetbaar. Bushbaum fijntimmerpanelen sluit aan bij de interieurwensen van deze tijd. Zo kun je een echt wow-effect creëren met meubelpanelen op maat! Bushbaum Maar ook het aftimmeren van het interieur is géén probleem.

Contact

Het Bushbaum team staat voor jou klaar

Meer weten over een bepaald product? Even sparren over de aanpak van een project? Neem contact op!